Odalar

Isparta Yurt ve Apart Fiyatları Nedir

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) merkeze 9 km kadar uzaklıkta yer almaktadır. Bu nedenle genelde öğrenciler konaklama için Isparta merkezde kalmayı tercih ederler. Isparta bu nedenle üniverisite öğrencileri bakımından zengin bir şehir olmuştur. Isparta merkezde genelde öğrenciler kafe bölgesinde vakit geçirirler. Bu nedenle yurt yada apart tercihinde öğrenciler bu bölgede yoğunlaşmaktadır.
Çoğunlukla yurtlar ve apartlar bu bölgelerde yada yakınlarında yer almaktaadırlar. Yurtlar ve apartlar öğrencilere sundukları hizmetlere göre fiyat farklılıklarına sahiptirler. Yurtlarda sundukları hizmetle birlikte fiyatları apartlara göre bir miktar daha fazla olur. Apartlarda konaklama ücretleri haricinde ısınma, elektrik, su, internet, temizlik gibi hizmetler konaklama ücretine dahil olabilmekte iken bazı apartlarda bu ücretler konaklama ücreti dışında tutulmuştur. Yutlarda ise bu hizmetler mevcuttur ayrıca yemek hizmeti, sinema salonları, spor salonları gibi ekstra hizmetlerde sunabilmektedirler. Bu nedenle yurtlarda sunulan hizmetlerdeki çeşitlilik elbette fiyatlara da yansımaktadır. 
Burada önemli olan ise tercih sebebimizde yurt yada apartların sundukları hizmetlerle birlikte hizmetlerin kalitesidir. Isparta Erdem Yurtları sunduğu kalitesi ile güvenilir bir yurt anlayışını benimsemiştir. Erdem yurtları hem yemeklerde ki çeşitliliği hem usta aşçıları ile hazırlanan yemekleri sayesinde öğrencilerin tercih sebebidir.
Aynı zamanda Erdem yurtları sene içerisinde sunduğu hizmetlerin yanında yapılan sosyal aktivitelerle de öğrencilerin hoş vakitler geçirmesini, derslerin ve sınavların yorgunluğunu atmasını sağlar.
2022 yılı için yurtlarımızın fiyatları öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak şekilde dizayn edilirken aynı zamanda en uygun fiyat politikası ile de yardımcı olacaktır. Yurt fiyatları için bizimle mutlaka iletişime geçiniz. Yönetimimiz size en uygun fiyat seçenekleri ile yardımcı olacakatır.

Yurt Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli

Yurtlar öğrencilerin bir arada yaşadığı ve güzel anılar birktirdikleri yaşam yerleridir. Özellikle üniversite dönemlerinde yurtlardaki yemekler sayesinde bugün ne yesem dertleri ortadan kalkacaktır. Hem arkadaşlarıyla güzel vakitler geçirebilecekleri bir ortamda yaşama imkanı bulacaklar hem de derslerin, sınavların arasında yemek hazırlama zahmeti içersine girmemiş olacaklardır. 
Burada tabi önemli olan yemeklerin ne kadar doğal, lezzetli, taze olduğudur.
Bu makalemizde Yurt seçimlerimizde başlıklar halinde neler olması gerektiğini inceleyelim daha sonra tek tek bu konulara gireceğiz.
Yurt seçiminde nelere dikkat etmeliyiz?
  1. Yurdun Konumu ve Ulaşım imkanları
  2. Oda seçenekleri
  3. Kahvaltı ve Akşam Yemekleri
  4. Düzenli Temizlik 
  5. Güvenlik Hizmetleri
  6. İnternet Hizmeti
  7. Odalardaki mevcut eşya seçenekleri
  8. İstenildiğinde Öğrencilerin Kullanabilecekleri Mutfak
  9. Ekstra Hizmetler (Çay Hizmeti vs.)
  10. Sinema ve Dinlenme Odaları
  11. Sağlık Hizmetleri
  12. Çalışma Salonları ve Kütüphane Hizmeti
  13. Şifreli Giriş Hizmeti
  14. Bahçe Olanakları
  15. Acil Durum ve Yangına Karşı Hazırlığı
  16. 24 Saat Sıcak Su Hizmeti
  17. Su Kesintilerine Karşı Su Deposu 
  18. Isınma Sistemi
  19. Çamaşırhane Hizmetleri
  20. Ütü İmkanları
  21. Misafir Odaları
Görüldüğü üzere yurt seçimlerinde dikkat edilmesi gereken bir çok başlık vardır. Yurt seçimlerinde bu başlıkları öğrencilerin göz önünde bulundurmaları gereklidir. 

Herşey Dahil Yurtlar

Aslında herşey dahil yurtlardan kasıt bir önceki başlıkta incelediğimiz yurt seçiminde nelere dikkat etmemiz gerekirde bahsettiğimiz başlıklardan oluşur. Herşey dahil demek aslında öğrencilerin konaklama haricinde ısınma, elektrik, su, yemek vs gibi temel ihtiyaçları ifade etsede bu kapsam yurttan yurda sunduğu imkanlara göre değişiklik gösterecektir. Erdem Yurtları olarak sunduğumuz hizmetler bakımından neredeyse tüm hizmetlerin yer aldığını söyleyebiliriz. 
Herşey dahil yurtlar öğrencilerin kapsamına göre yıl içersinde tüm ihtiyaçlarına cevap verebilir nitelikte olmaları çok önemlidir. Çünkü derslerin yanında yaşam alanı olarak yurlar ne kadar çok hizmet sunuyorlarsa öğrenciler o denli rahat edeceklerdir.
Erdem Yurtları olarak sizleri aramızda görmek isteriz. Bize uğramadan Isparta'da nerede kalacağınıza karar vermeyin.
Isparta Yurt Fiyatları - Isparta'da Yurt Fiyatları - Isparta'da Herşey Dahil Yurtlar