Odalar

Isparta Öğrenci Yurtları

Isparta Süleyman Demirel Üniveritesi kazanan öğrenciler Isparta'da kalacak yer araması yapacaklardır. Ailesi, akrabaları veya arkadaşı Isparata'da olmayanlarda erkek öğrenci yurdu yada kız öğrenci yurdu bakacaklar ve kendilerine en uygun yurdu seçeceklerdir. İşte tam bu esnada güvenilir yurt, kaliteli yurt, Isparta'da yemekleri güzel yurt, ısınma problemi olmayan yurt gibi birçok önemli isteği karşılayacak yurt için Erdem erkek ve Erdem kız yurtları size kapılarını açıyor. Merkeze yakın yurt olması nedeniyle öğrenciler istediklerinde ihtiyaçlarına kolay erişimi sağlarken otogara yakın yurt olması nedeniyle de ulaşım dert olmaktan çıkıyor. Ayrıca yurtlarımızda en önemli konulardan olan yemekler büyük bir titizlikle hazırlanırken, yemeklerin tazeliği ve lezzetli olması önem verdiğimiz konuların başında geliyor. Hijyen konusu yine yurtlarımızın olmazsa olmazlarındandır. 
Bir başka önemli konuda elbette ki yurdun güvenliği ve bizlerin güvenilir olması. Yurtlarımız tam donanımlı araçlarla güvenlikler sağlanırken yine bizlerinde bir aile ortamı oluşturmamızda öğrencilerin kendilerini rahat hissetmeleri kazçınılmaz olmaktadır.

Isparta Erkek Öğrenci Yurtları 

Isparta ağırlıklı olarak bir öğrenci şehridir. Bu bakımdan öğrenciler kalacak yer bakımından şehir merkezine yakın olmak istemektedirler. Çünkü istedikleri zaman arkadaşlarıyla bir kafe de yada bir mekanda buluşmak istediklerinde merkeze yakın konumda yer alan yurtlar öğrencilerin ulaşımı açısından kolaylık sağlamaktadır. Erdem erkek öğrenci yurdu merkeze yakın konumda olması nedeniyle öğrencilerin tam istediği gibi bir yurttur. Kısa sürede merkeze ulaşabilmeleri ayrıca herhangibi bir vesayite ihtiyaç duyulmadan ulaşım sağlama imkanı olması öğrenciler için büyük bir avantaj sağlamaktadır.
Yurtlarımız alışveriş merkezlerine, otogara ve Kafeler caddesine yürüme mesafesindedir.Ayrıca yurtlarımız her türlü imkana sahiptirler. Kablosuz fiber internet, Özel hastane anlaşması, oda temizliği, revir hizmeti, sabah kahvaltısı ve akşam yemeği, şifre ile öğrenci takip servisi, özel günlerde eğlence ve geziler, kargo teslim alımı gibi evinizin konforundan daha konforlu bir ortam sağlayacaktır.

Isparta Kız Öğrenci Yurtları

Isparta öğrenci bakımından zengin bir şehrimizdir. Kız öğrencilerin rahatlıkla kalabileceği yerlerin başında gelen Erdem kız öğrenci yurdu bir çok imkan sunmaktadır. Isparta'da ihtiyacınız olan Otogara, Otobüs duraklarına, Alışveriş merkezlerine ve öğrencilerin bolca vakit geçirdiği Kafeler caddesine yürüme mesafesinde yer alan yurdumuz size ulaşım kolaylığı sağlamaktadır. 
Yurtlarımız bir çok imkana sahiptir . Kablosuz fiber internet, özel hastane anlaşması, oda temizliği, revir hizmeti, sabah kahvaltısı ve akşam yemeği, şifre ile öğrenci takip servisi, özel günlerde eğlence ve geziler, kargo teslim alımı gibi bir çok konuda kaliteli hizmet anlayışı ile hizmet vermekteyiz.
Bizi görmeden karar vermeyin.
Isparta Kız Yutları - Isparta Erkek Yurtları - Isparta Kız Öğrenci Yurtları -  Özel Isparta Kız Öğrenci Yurtları - Özel Isparta Erkek Yurtları